Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Maureen Bol

Maureen Bol


(Eind)redacteur/webredacteur Communicatieadviseur overheidscommunicatie Interne communicatie bij reorganisatie

Home | Profile | Archives


Op kleur bij het Huis van Overvloed

Posted at 13:13, 16/8/2013

Als blogger van het Huis van Overvloed - het huis dat aan de Lentse kant van de Waal gebouwd is van spullen die over zijn - heb ik veel blogs geschreven voor de website. Maar af en toe steek ik ook echt de handen uit de mouwen.

 

Deze week ben ik bijvoorbeeld bezig geweest met het sausen van de wanden van het damestoilet. De toiletten zijn de enige plekken in het huis met kleur. Het herentoilet is lila. Het damestoilet is... knaloranje! Ze zijn uiteraard geverfd met latex die over is, want het Huis van Overvloed bestaat helemaal uit spullen die over zijn.

 

 

 

Opening

En nu maar afwachten wat de reacties zijn met de opening op 14 september. Dan gaan de deuren open voor helpers, meebouwers en belangstellenden.

 

Cowerken

Na de opening kunnen ondernemende mensen met hun laptop naar het Huis komen om er te werken. Ook kunnen ze er sparren, overleggen en samen komen. Zolang ze maar sociale, duurzame idee├źn en dromen hebben, kunnen ze terecht in dit huis gebouwd van pallets.

 

Het Huis van Overvloed ligt aan de Bemmelsedijk bij Lent. Kijk voor meer informatie op www.huisvanovervloed.nl.{ Last Page } { Next Page }